Chelsea boss savner vidnesbyrd om holdgevinst

Ifølge nyhederne, Siden det britiske visum af Billige Fodboldtrøjer Chelsea-chefen Abu er udløbet, Det nye visum er endnu ikke blevet godkendt af den britiske regering. Han savnede spillet, hvor holdet besejrede Manchester United til at vinde FA Cup.

Abu har i øjeblikket en nettoværdi på 9,3 mia. Hans britiske visum udløb for et par uger siden. Selv om Abu indgav en ny visumansøgning, Det er dog ikke blevet godkendt af den britiske regering. På grund af denne hændelse Abu viste ikke sig i Chelsea’s sejr over Manchester United. Med denne sejr, Chelsea fik FA Cup.

Ifølge nyheder fra Rusland, Abu’s britiske visum udløb for tre uger siden. Hans sidste private fly til London var den 1. april. Samtidig sagde en anden person omkring Abu det Abu har endnu ikke modtaget det præcise svar fra den britiske regering. Abu overtog Trøjer Chelsea i 2003. I den periode, hvor han ejede holdet, Chelsea har skabt den bedste rekord i holdhistorie. Herunder 5 Premier League titler.

Wengers følelsesmæssige farvel til Arsenal

Arsenal slog Burnley 5-0 hjemme. I slutningen af spillet, Det betyder også, at holdets udøver træner Wenger, Han sluttede sit sidste hjemmehold i Billige Fodboldtrøjer Arsenal. Efter kampen talte Wenger om alt dette, Det er svært at skjule dine indre følelser.

Taler om dagens følelser, Wenger sagde: ” I øjeblikket forsøger jeg at kontrollere mine følelser. Fordi det er for meget. Dette er en vidunderlig dag og en magisk dag. Fordi alt er fint i dag, går alt godt. Jeg vil aldrig glemme. For Arsenal, som jeg sagde i interviewet, Jeg er en Arsenal fan. Når klubben er lav, vil jeg være meget trist. Og når klubben er god, vil jeg være meget glad. Du kan aldrig stoppe denne kærlighedshistorie, Der vil aldrig være slutningen af dagen. ”

Wenger: ” Først og fremmest håber jeg min ven, Ferguson, som også er manager, kan hurtigt blive bedre. Takket være Arsenal fans for at bruge så meget tid sammen med alle, Jeg ved, det er ikke nemt, men det vigtigste er det Jeg er ligesom dig, en Trøjer Arsenal fan. Det betyder, at det er mere end bare at se bolden. Men en måde at leve på, Det er ligeglad med, at fodbold ikke er smuk, Det er vores værd at værdsætte. Og alle de ting, der løber gennem Arsenals krop, Vi er bekymrede, vi er bekymrede, vi er desperate. ”

FC Barcelona vinder 1,5 millioner i præmiepenge

Barcelona slog Deportivo med 4-2, Billige Fodboldtrøjer La Liga mesterskab i forvejen, Og mens Barcelona vinder mesterskabet, Barcelona modtog også en 1,5 millioner euro præmie fra sponsorerne.

Ifølge rapporter, Da Barcelona vandt La Liga mesterskabet, De vil modtage en bonus fra brystreklame sponsor Japan Lotte Group. Bonusbeløbet er 1,5 millioner euro.

I kontrakten mellem parterne, Ud over at levere et fast sponsoreringsgebyr på 55 mio. EUR om året til Barcelona, Lotte Da Barcelona vandt La Liga mesterskabet, Lotte Group vil også give Trøjer Barcelona 1,5 millioner euro i præmiepenge. Og hvis Barcelona kan vinde Champions League, Så bonusser vil tilføje yderligere 5 millioner euro. Men fordi Barcelona allerede er ude i Champions League, De har savnet bonusen. Sponsorerkontrakten mellem Barcelona og Lotte Group blev underskrevet til 2021. I teorien kan Barcelona modtage op til 2,08 euro i sponsorafgifter + bonusindtægt.

Real Madrid har også svagheder

I sidste uges spil, Bayern besejrede Hannover 3-0 væk. I et interview efter spillet, Billige Fodboldtrøjer Bayern Formand Hennessy talte om holdets nuværende status.

I dette spil, Flere Bayern-ledere fik også mulighed for at tage en pause. For holdets status, Henesse sagde: ” Vi har til hensigt at give de vigtigste spillere mere hvile. Efter min mening vil det næste Champions League-spil være helt anderledes end det sidste. Jeg ser også meget frem til dette spil. Bayern er i god form nu. Jeg håber at spille et godt spil hos Real Madrid. ”

Om et par dage Bayern vil indlede Champions League-kampen mod Trøjer Real Madrid. I et interview, Muller sagde: ” Real Madrid har også svagheder. I det sidste Champions League-spil, Real Madrid tabte til 1-3 for Juventus. Det vigtigste er det Vi ønsker at score i dette hjemmebane. ”

Guardiolas uovervindelige aura er brudt op

Nu er Manchester City blevet adskilt fra det mytiske vidunderland. Tilbage til verden. Liverpool og Manchester United har tilladt dem at afsløre deres mangler. Hvis du kan finde de døde pletter i Billige Fodboldtrøjer Manchester City og fortsætte med at angribe, Så bliver de som andre hold også. Lidt store tab.

Denne sæson har Manchester City vundet ubegrænset respekt i den engelske Premier League. De har sjældent brug for at deltage i forsvaret. Fordi andre hold ikke udgør for stor en trussel mod dem. Selv den forsvarende mester Chelsea, Da de var på Etihad Stadium, Fik ikke engang en chance for at skyde målet.

Husk internationale konkurrencedage Manchester City begyndte at gå ind i en farlig situation. Men fra den første liga efter tilbagevenden af den internationale konkurrencedag, Trøjer Manchester City stoler stadig på fordelen af besiddelse for at besejre Everton 3-1. Men dette spil gjorde Liverpool lære meget. De realiserede i Champions League-spillet, at de ikke kunne lade Manchester City styre bolden frit. Liverpool spillere lod ikke Manchester City bruge deres kreativitet. Liverpool vandt i sidste ende spillet.

Liverpool frygter slet ikke Manchester City

Ifølge rapporter, Tysklands Mattouz er optimistisk om Billige Fodboldtrøjer Liverpool at vinde Champions League, Tror de ikke er bange for at spille mod Manchester City. I sidste runde af Champions League 1/8 finalerne, Liverpool slog Porto 5-0 i to kampe. Vil møde Premier League leder Manchester City i kvartfinalen.

Tysk navn Matteos mener at Under Kroops træning, Liverpools forsvar har forbedret denne sæson. ” Liverpool er ikke bange for at spille mod Manchester City. For nogle uger siden viste de, hvordan man kunne vinde Manchester City. De har en god offensiv evne og de klarer sig bedre på forsvaret. Dette er nøglen til at vinde mesterskabet. ”

For Klopp, Matthew sagde: ” Hans arbejde er fremragende. Fra begyndelsen troede jeg, at hans forhold til Liverpool var meget godt. ” Matthew mener det Liverpool har underskrevet de mest egnede spillere til dem. Se efter Trøjer Liverpool for at vinde Champions League.

André Silva håber at blive i Milano

I den 29. runde af Serie A, Billige Fodboldtrøjer AC Milan besejrer Chievo 3-2 derhjemme Efter kampen mellem André Silva, der scorede mål til Milan, Han interviewede.

” Jeg er meget glad for at bruge mål for at hjælpe holdet med at vinde. Men det er synd, at jeg ikke kunne bryde det i Arsenal Europa League-spillet. Lad holdet gå videre til næste runde. Selvom jeg har været en erstatning rolle i lang tid, Men jeg er stadig ung Du skal arbejde hårdt og stræbe efter at score mål for holdet i spillet. Jeg håber at blive her og spille for Milano. ”

André Silva sagde: “Efter at komme til Trøjer AC Milan, Alt har ændret sig, Det var første gang jeg forlod Portugal for at arbejde i udlandet. Jeg tror ikke, at høje overførselsgebyrer vil lægge pres på mig selv. Men jeg har brug for tid til at tilpasse mig til det nye land, AC Milan og ligaen. ”

Chelsea kan ikke lære Juventus

Denne uges Champions League spiller Chelsea vil besøge Nou Campo mod Barcelona. I den tidligere Champions League konkurrence, Conte’s gamle klub Juventus vendte Spurs tilbage, Mange Billige Fodboldtrøjer Chelsea-fans forventer også Conte at replikere Juventus magi. Men sagde Conte. På grund af forskellen i spilleroplevelse, Chelsea er svært at gøre som Juve.

Conti sagde, da Juve og Chelsea kontrastede: ” Glem ikke at du taler om et hold med stor erfaring. Vi har ikke sådan erfaring. Det vil tage flere år at etablere. Mod Tottenhams spil, Juve viste fremragende fleksibilitet. De var meget passive, Men dræbte Tottenham på det rigtige tidspunkt. ”

“Men jeg gentager det, Juve har mange erfarne spillere. Har vundet Champions League eller spillet i Champions League finalen. Erfaring er altid vigtigt, Denne Chelsea har ingen sådan oplevelse. Fordi vi mistede mange erfarne gamle spillere. Trøjer Chelsea skal være som et hold Bestræbelserne er klare. ” Chelsea Conti fortsatte: “Vi skal være klare til at komme over for vanskeligheder. På grund af denne type hold mod Barcelona, Et af de bedste hold i verden, Du skal være klar til at kæmpe hårdt. Spillet vil helt sikkert ikke være nemt. ”

Vil du se den bedste Messi

Barcelona vil møde Atletico i Camp Nou, Billige Fodboldtrøjer Barcelona men stadig toppede listen, Men rangerede nr. 2 Atletico kun fem point mindre end dem, I tilfælde af 12 flere spil, Liga mesterskabet tilskrivning er stadig relativt stor spænding, Så for de to hold vil dette være en meget vigtig kamp.

” Vi og Atletico har en unik stil, Vi udfører også vores egen konkurrenceplan. Atletico forsvar vil trække sig tilbage dybt, Men nogle gange er de også aggressive på fronten. Vi er i spidsen for positionerne, Så dette vil være et vidunderligt spil, At få 3 point har vigtig værdi. ”

Valverde sagde: ” Disse spil er meget vigtige og har afgørende betydning, Vi vurderer også Trøjer Barcelona Massys fysiske følelse. Han håber at deltage i Barcelonas spil, Jeg håber vi kan se de bedste Barcelona Massey dukkede op på banen i morgen. ”

Kan ikke vente med at lege med Real Madrid

Der er 10 dage væk fra kampen mellem Real Madrid og Billige Fodboldtrøjer Paris Saint-Germain, Men Paris Saint Germain stjerne Neymar sagde, Han kan ikke vente på starten af spillet.

Hovedmålet for Paris Saint-Germain denne sæson er at konkurrere om Champions League, Modstandernes modstand er Real Madrid, Har vundet 12 Champions League historie. Neymar sagde derefter, at de ikke frygter Real Madrid, Han sagde: ” Jeg Piet ivrig kamp med Real Madrid, Jeg glæder mig til denne dag. Vi er alle klar til at spille et sådant spil. ”

15. februar, Champions League 16 første ben Trøjer Real Madrid og Paris Saint-Germain spil, Placeres på Santiago Bernabeu Stadium.